Fackförbund för trafikövervakare

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

Du ska alltid rådfråga med din arbetsgivare ifall det finns något befintligt kollektivavtal med något fackförbund på arbetsplatsen. Vi har i vår databas lyckats hitta 2 lämpliga fackförbund till yrket trafikövervakare. De flesta med samma yrke väljer att bli medlem hos kommunal. Här nedanför kan du jämföra de olika facken och se vilket som passar dig bäst.

Jämförelse av 2 fackförbund

Populär
Kommunal logga
5.0 out of 5.0 stars
  • 500 000 stycken medlemmar
  • Offentlig- och privat sektor
  • Inkomstförsäkring ingår
  • 4 olika försäkringar ingår

Medlemsavgift

138 – 495 kr/mån

A-kassa

132 kr/mån

Kvalificeringstid

12 mån

Inkomstförsäkring

Ingår

Syndikalisterna logga
2.0 out of 5.0 stars
  • Ett fackförbund för arbetare
  • Har ingen egen a-kassa
  • Krånglig hemsida
  • Dåliga förmåner

Medlemsavgift

39 – 990 kr/mån

A-kassa

145 kr/mån

Kvalificeringstid

12 mån

Inkomstförsäkring

Saknas

En trafikövervakare kontrollerar att bilister följer alla parkeringsregler. Man ger också information till bilister och andra ute i trafiken, för att hjälpa till att göra vägarna säkrare för alla i samhället.

På grund av yrkets natur kan det bli aktuellt att arbeta även på kvällar och helger. I huvudsak gäller schemalagda arbetstider och ofta med utrymme för variation i schemat.

Utbildning

För att du ska kunna bli trafikövervakare måste du först klara av grundutbildningen för yrket. När du har gjort det är du redo att komma igång, då yrket inte kräver någon högre utbildning.

För att bli trafikövervakare måste du också ha ett B-körkort.

Kategori

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad ingår i medlemskapet.

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare och har över 500 000 medlemmar. Funkar både om du jobbar inom offentlig och privat sektor. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.