Om oss

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

Gåmedifacket.nu är en webbplats som ska göra det enklare att hitta rätt och korrekt information om olika fackförbund i Sverige. Vi vill också göra processen enklare genom att ge rätt information om varje yrke.

Hur Gåmedifacket.nu finansieras

Gåmedifacket.nu har ett samarbete med Unionen.se. Vi får en viss ersättning för varje ny kund som ansluter sig till Unionens fackförbund. Vi har förutom Unionen inga andra annonsörer på webbplatsen. Du som besökare betalar inget extra ifall du blir medlem via våra sammarbetslänkar. Det är med hjälp av Unionen som vi kan fortsätta att underhålla den här hemsidan med korrekt information om Sveriges olika fackförbund.

Företaget bakom Gåmedifacket.nu

Gåmedifacket.nu ägs av företaget Hojjo Sverige AB. Företaget Hojjo Sverige AB har som målsättning att bedriva hemsidor med informationsrikt innehåll som kan hjälpa våra besökare att fatta bättre köpbeslut på nätet.

Vi som arbetar på denna hemsida

Andreas Hogmalm

Andreas är vår skribent på denna webbplats och har med sitt stora intresse för arbetslivet skrivit djupgående artiklar om fackförbund och arbetsrättsliga frågor.

Joakim Ryttersson

Joakim är den som ansvarar över hemsidans design och funktion. Joakim är också med och ansvarar för att texterna på hemsidan håller högsta klass.

Företagsuppgifter

Nedanför kan du hitta uppgifter om det företaget som är ansvarig för innehållet på denna webbplats. Du är välkommen att kontakta oss ifall du har frågor eller funderingar över innehållet på Gåmedifacket.nu.

FöretagHojjo Sverige AB
AdressYtterbyvägen 5c
Postnummer442 30 Kungälv
Org.nr559122-2780
E-post[email protected]
AllabolagTill hemsida
Hemsidawww.hojjo.se