Fackförbund för banförman på golfbana

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

Här kan du hitta de bästa fackförbunden ifall du arbetar som banförman på en golfbana och vill bli fackligt ansluten och ta del av de rättsliga skyddet som ett fackförbund kan ge dig. Du kan inom detta yrket välja mellan kommunal och syndikalisterna, det som de flesta inom yrket väljer att ansluta sig till är kommunal. Men kolla gärna igenom vår lista nedanför och jämför lite priser, förmåner, a-kassa och vilket skydd du kan få vid arbetslöshet.

Jämförelse av 2 fackförbund

Populär
Kommunal logga
5.0 out of 5.0 stars
  • 500 000 stycken medlemmar
  • Offentlig- och privat sektor
  • Inkomstförsäkring ingår
  • 4 olika försäkringar ingår

Medlemsavgift

138 – 495 kr/mån

A-kassa

132 kr/mån

Kvalificeringstid

12 mån

Inkomstförsäkring

Ingår

Syndikalisterna logga
2.0 out of 5.0 stars
  • Ett fackförbund för arbetare
  • Har ingen egen a-kassa
  • Krånglig hemsida
  • Dåliga förmåner

Medlemsavgift

39 – 990 kr/mån

A-kassa

145 kr/mån

Kvalificeringstid

12 mån

Inkomstförsäkring

Saknas

Banförman arbetar på en golfanläggning med att sköta om golfbanan. I arbetsuppgifterna ingår det att klippa gräsmattor och sköta om grönområdena för att de ska se fina ut och hållas fräscha. Det kan även ingå en del underhåll av maskiner och en del enklare administrativa uppgifter. Arbetsplatsen för en banförman är på en golfanläggning.

Utbildning

Det är olika vilken utbildning en banförman har. Det kan till exempel vara användbart att ha gått en lantbruks- eller trädgårdsskola och har erfarenhet av golfbana. Det finns även kortare golfbanekurser du kan gå för att få de kunskaper som behövs om du inte har de praktiska erfarenheterna.

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad ingår i medlemskapet.

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare och har över 500 000 medlemmar. Funkar både om du jobbar inom offentlig och privat sektor. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.