Användarvillkor

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

§1 Personuppgifter

Gåmedifacket.nu lagrar inga personuppgifter om besökare. Om du väljer att använda någon av de tjänster som rekommenderas på Gåmedifacket.nu så hanteras detta av respektive tillhandahållare av tjänsten. Detta innebär att Gåmedifacket.nu inte utför kreditupplysningar eller samlar personuppgifter om besökare.

§2 Ansvar

Vid eventuella konflikter eller skador som uppkommit beträffande bolån, avtal eller andra överenskommelser mellan långivare, försäkringsbolag eller andra parter tas inget ansvar av Gåmedifacket.nu. Gåmedifacket.nu kan ej krävas på ersättning för eventuella skador och inte ses delaktig i en eventuell tvist som uppstått mellan dig som besökare och eventuellt fackförbund, försäkringsbolag eller annan part som rekommenderats på Gåmedifacket.nu.
Gåmedifacket.nu är en tjänst som erbjuder råd i boendefrågor och jämförelse av olika tjänster. Gåmedifacket.nu har därför ingen del i de avtal som skrivs mellan dig som besökare och annan part som rekommenderats hos Gåmedifacket.nu. Enbart den information som publiceras och det som Gåmedifacket.nu direkt kommunicerar till dig som privatperson ansvaras för. Gåmedifacket.nu förbehåller sig rätten att information som publiceras kan bli felaktig och bör därför endast ses som råd.
Om du som privatperson har stora skulder uppmanar vi dig att inte ingå några avtal där du inte kommer kunna uppfylla kraven. Har du allvarliga problem med boendefrågor rekommenderar vi dig att ta juridisk hjälp.

§3 Ändring av användarvillkor

Gåmedifacket.nu kan ändra dessa användarvillkor och det är besökares ansvar att hålla sig uppdaterad gällande de villkor som finns på denna sida.

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.