Fackförbund för servicehallspersonal

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

Till yrket servicehallspersonal har vi lyckats hitta 2 stycken lämpliga fackförbund. Här nedanför kan du jämföra olika delar som, t.ex. medlemsavgift, försäkringar, och ifall det finns eventuell inkomstförsäkring.

Jämförelse av 2 fackförbund

Populär
Kommunal logga
5.0 out of 5.0 stars
  • 500 000 stycken medlemmar
  • Offentlig- och privat sektor
  • Inkomstförsäkring ingår
  • 4 olika försäkringar ingår

Medlemsavgift

138 – 495 kr/mån

A-kassa

132 kr/mån

Kvalificeringstid

12 mån

Inkomstförsäkring

Ingår

Syndikalisterna logga
2.0 out of 5.0 stars
  • Ett fackförbund för arbetare
  • Har ingen egen a-kassa
  • Krånglig hemsida
  • Dåliga förmåner

Medlemsavgift

39 – 990 kr/mån

A-kassa

145 kr/mån

Kvalificeringstid

12 mån

Inkomstförsäkring

Saknas

Servicehallspersonal jobbar inom trafik och ansvarar för att lämna ut och ta emot olika fordon som används inom lokaltrafiken. I arbetsuppgifterna ingår kontakt och planering med verkstad och trafikledning, att lämna ut fordonen, samt köra och flytta på bussar inom depåområdet. Det kan även ingå en del reparationsarbeten, invändig och utvändig städning av fordonen, kontroll av fordonen och klottersanering. Arbetsplatsen är en servicehall eller bussdepå.

Utbildning

Det krävs ingen särskild utbildning för att få arbete som servicehallspersonal. Men du behöver åtminstone inneha B-körkort och C- eller D-körkort är meriterande. Det är även till stor fördel om du har kunskap eller erfarenhet av fordon.

Kategori

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad ingår i medlemskapet.

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare och har över 500 000 medlemmar. Funkar både om du jobbar inom offentlig och privat sektor. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.