Fackförbund för butikschef

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se fungerar för de allra flesta yrken & inkomstförsäkring ingår i medlemskapet. Unionen är det förbund som överlägset flest svenskar väljer när de skall gå med i facket. Kika in på deras hemsida och se om det är möjligt att bli medlem med ditt yrke.

Över 700 000 medlemmar

Inkomstförsäkring ingår

Även egenföretagare & chefer

Butikschefen har brett ansvarsområde som omfattar försäljning, personal och administrativa frågor. Förutom att man ofta är en bra säljare ska man också vara en god chef eller pådrivare. Man skall ha administrativ överblick och vara duktig på att planera verksamheten med hänsyn till arbetsschema, lagerstatus, inköp och ekonomi. Fackförbund för butikschefer kan vara flera, kanske passar ett fackförbund med inriktning på ledare bra.

Lämpliga fackförbund

Unionen.se (Populärast)
Ledarna

Snittlön butikschef

Snittlön Säljande butikschefer och avdelningschefer i butik

  • Män 2019: 37000/mån
  • Kvinnor 2019: 28200/mån
  • Medel 2019: 31500/mån
Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Vid studier kostar medlemskapet enbart 100 kr för hela studietiden. Det ingår också inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad.