Fackförbund för butikschef

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

Butikschefen har brett ansvarsområde som omfattar försäljning, personal och administrativa frågor. Förutom att man ofta är en bra säljare ska man också vara en god chef eller pådrivare. Man skall ha administrativ överblick och vara duktig på att planera verksamheten med hänsyn till arbetsschema, lagerstatus, inköp och ekonomi. Fackförbund för butikschefer kan vara flera, kanske passar ett fackförbund med inriktning på ledare bra.

Lämpliga fackförbund

Unionen.se (Populärast)
Ledarna

Snittlön butikschef

Snittlön Säljande butikschefer och avdelningschefer i butik

  • Män 2021: 38700/mån
  • Kvinnor 2021: 32700/mån
  • Medel 2021: 35200/mån
Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad ingår i medlemskapet.

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare och har över 500 000 medlemmar. Funkar både om du jobbar inom offentlig och privat sektor. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.