Fackförbund för badmästare

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

Det vanligaste fackförbundet att ansluta sig till är kommunal ifall man har yrkestiteln badmästare. Det finns totalt 2 stycken tillgängliga fackförbund att bli medlem hos och här nedanför kan du jämföra de olika och hitta det som passar dig bäst. Tänk på att välja det fack som ger dig bäst skydd ifall du blir arbetslös och gå inte enbart på hur stor medlemsavgiften är. Du kan här jämföra olika delar som försäkringar, avgift, a-kassa och ifall det finns en inkomstförsäkring som skyddar din inkomst vid eventuell arbetslöshet.

Jämförelse av 2 fackförbund

Populär
Kommunal logga
5.0 out of 5.0 stars
  • 500 000 stycken medlemmar
  • Offentlig- och privat sektor
  • Inkomstförsäkring ingår
  • 4 olika försäkringar ingår

Medlemsavgift

138 – 495 kr/mån

A-kassa

132 kr/mån

Kvalificeringstid

12 mån

Inkomstförsäkring

Ingår

Syndikalisterna logga
2.0 out of 5.0 stars
  • Ett fackförbund för arbetare
  • Har ingen egen a-kassa
  • Krånglig hemsida
  • Dåliga förmåner

Medlemsavgift

39 – 990 kr/mån

A-kassa

145 kr/mån

Kvalificeringstid

12 mån

Inkomstförsäkring

Saknas

En badmästare arbetar främst med att planera, organisera, leda och utveckla badverksamhet. Arbetsuppgifterna som badmästare är bland annat att ge service till besökare på ett badhus och övervaka säkerheten. Badmästaren ser till att badgästerna trivs och får den hjälp som behövs. Det är även badmästaren som är ansvarig för underhållsarbete i ett badhus, som exempelvis att spola rent filter samt se till att klor- och pH-värde är korrekta genom att ta prover på vattnet.

Utbildning

För arbeta som badmästare krävs oftast en Yrkeshögskoleexamen till badmästare. Den utbildningen är två år. Det är även möjligt att få jobb som badmästare genom att gå gymnasieprogrammet Barn- och fritidsprogrammet med inriktning fritid och hälsa.

Relaterade

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad ingår i medlemskapet.

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare och har över 500 000 medlemmar. Funkar både om du jobbar inom offentlig och privat sektor. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.