Fackförbund för yttre befäl

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

Arbetar du som yttre befäl och vill hitta bästa fackförbundet? Det absolut vanligaste förbundet att ansluta sig till är kommunal. Men du kan enkelt använda våra tabeller och jämföra medlemsavgifter, förmåner, inkomstförsäkring och andra viktiga delar som bör jämföras innan man väljer sitt fackförbund.

Jämförelse av 2 fackförbund

Populär
Kommunal logga
5.0 out of 5.0 stars
  • 500 000 stycken medlemmar
  • Offentlig- och privat sektor
  • Inkomstförsäkring ingår
  • 4 olika försäkringar ingår

Medlemsavgift

138 – 495 kr/mån

A-kassa

132 kr/mån

Kvalificeringstid

12 mån

Inkomstförsäkring

Ingår

Syndikalisterna logga
2.0 out of 5.0 stars
  • Ett fackförbund för arbetare
  • Har ingen egen a-kassa
  • Krånglig hemsida
  • Dåliga förmåner

Medlemsavgift

39 – 990 kr/mån

A-kassa

145 kr/mån

Kvalificeringstid

12 mån

Inkomstförsäkring

Saknas

Yttre befäl är de poliser som arbetar ute på fältet och de kan också arbeta som förundersökningsledare. Ett yttre befäl bär en guldbricka på sin uniform som visar hans/hennes befattning. Ett yttre befäl leder, planlägger och följer upp den yttre verksamheten som polisen råder över. De arbetar lokalt inom ingripandeverksamheten och planerar aktiviteters uppsatta mål.

Polisverksamheten i yttre tjänst utövas i två olika processer: den ingripande verksamheten och brottsförebyggande verksamhet.

Utbildning

Känner du för att arbeta som yttre befäl ska du gå Polishögskolan som är på 18 månader. Du får genomgå både ett medicinskt och psykologiskt test. Du ska ta med dig ditt CV eller en meritförteckning.

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad ingår i medlemskapet.

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare och har över 500 000 medlemmar. Funkar både om du jobbar inom offentlig och privat sektor. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.