Fackförbund för bloggare

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

Ett modernt yrke som egentligen inte har någon riktigt ändamålsenlig utbildning är bloggare. En bloggare är aktiv på sociala medier och internet i stort, genom att skriva olika inlägg, producera filmer eller bilder skapa intresse för något ämne. På senare tid har även företag och personer anställda på företag egna bloggar som ett kommunikationsmedel med kunder eller anställda. Arbetsuppgifter kan vara att publicera nyhetsbrev, informationsbrev, producera texter och bilder. Ofta ansvarar man för företagets kommunikation på sociala medier. Således kan man vara anställd bloggare i privat sektor, eller så kanske man driver en egen verksamhet.

Lämpliga fackförbund för Bloggare

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad ingår i medlemskapet.

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare och har över 500 000 medlemmar. Funkar både om du jobbar inom offentlig och privat sektor. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.