Fackförbund för nagelterapeut

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

Som nagelterapeut driver du troligen en egen verksamhet, kanske i kombination med något mer arbete inom kroppsvård. Många egenföretagare har en mindre mottagning, ibland i anslutning till hemmet. Alternativt gör man som i frisörbranschen där man hyr sin stol på en salong med flera andra egenföretagare. I de fall man är anställd är man det på en större spaanläggning eller stor salong. Jobbet går i korthet ut på att skapa vackra naglar. Kreativitet och service är nyckelord. Grundläggande kunskaper i problem och sjukdomar som kan drabba naglar, och råd kring hur man hanterar dessa, ingår i utbildningen. Likaså anatomi och fysiologi kopplat till nageln. Utbildningar finns på gymnasienivå eller via privata skolor. Fackförbund för nagelterapeuter beror på om du är egen företagare eller anställd, inom privat sektor.

Lämpliga fackförbund

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad ingår i medlemskapet.

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare och har över 500 000 medlemmar. Funkar både om du jobbar inom offentlig och privat sektor. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.