Fackförbund för fotterapeut

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se fungerar för de allra flesta yrken & inkomstförsäkring ingår i medlemskapet. Unionen är det förbund som överlägset flest svenskar väljer när de skall gå med i facket. Kika in på deras hemsida och se om det är möjligt att bli medlem med ditt yrke.

Över 700 000 medlemmar

Inkomstförsäkring ingår

Även egenföretagare & chefer

Artikelns innehåll - Klicka för att gå ner till önskad rubrik

Fotterapeuter driver oftast sina egna verksamheter, men på uppdrag av kommuner och landsting. Patienter kommer till den egna mottagningen som kan vara i en ändamålsenlig lokal i offentlig miljö eller ibland hemma hos terapeuten. Det finns också fotterapeuter på sjukhus och vårdcentraler, serviceboenden med flera. I korthet kan man beskriva arbetet som att man utför fothälsovård och sjukhälsovård. Behandling av foten och underben, rådgivning av skötsel av foten. Utbildning sker på yrkeshögskolan, och finns på ett par privata skolor. Fackförbund för fotterapeuter är kanske oftast för egenföretagare eller offentliganställda.

Lämpliga fackförbund

Säljarnas

Snittlön fotterapeut

Snittlön Fotterapeuter

  • Män 2019: ../mån
  • Kvinnor 2019: 24600/mån
  • Medel 2019: 24600/mån
Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Vid studier kostar medlemskapet enbart 100 kr för hela studietiden. Det ingår också inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad.