Fackförbund för fotterapeut

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

Fotterapeuter driver oftast sina egna verksamheter, men på uppdrag av kommuner och landsting. Patienter kommer till den egna mottagningen som kan vara i en ändamålsenlig lokal i offentlig miljö eller ibland hemma hos terapeuten. Det finns också fotterapeuter på sjukhus och vårdcentraler, serviceboenden med flera. I korthet kan man beskriva arbetet som att man utför fothälsovård och sjukhälsovård. Behandling av foten och underben, rådgivning av skötsel av foten. Utbildning sker på yrkeshögskolan, och finns på ett par privata skolor. Fackförbund för fotterapeuter är kanske oftast för egenföretagare eller offentliganställda.

Lämpliga fackförbund

Snittlön fotterapeut

Snittlön Fotterapeuter

  • Män 2021: ../mån
  • Kvinnor 2021: 30100/mån
  • Medel 2021: 30300/mån
Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad ingår i medlemskapet.

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare och har över 500 000 medlemmar. Funkar både om du jobbar inom offentlig och privat sektor. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.