Fackförbund för säljare

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se fungerar för de allra flesta yrken & inkomstförsäkring ingår i medlemskapet. Unionen är det förbund som överlägset flest svenskar väljer när de skall gå med i facket. Kika in på deras hemsida och se om det är möjligt att bli medlem med ditt yrke.

Över 700 000 medlemmar

Inkomstförsäkring ingår

Även egenföretagare & chefer

Artikelns innehåll - Klicka för att gå ner till önskad rubrik

Dom flesta säljer någonting, sin tid eller någon produkt eller tjänst. Som säljare är man intresserad av människor samt en god lyssnare. Att vara säljare innebär att man fyller ett behov med relevant produkt eller tjänst. Säljare kan vara verksamma på olika nivåer, från enskilda privatkunder till hela marknader. Det är vanligt med rörliga löner som säljare vilket gör att man bör ha god koll på sin ekonomi, pension och försäkringar. Fackförbund för dig som säljare kan vara bra stöd i sådana frågor. Oftast är det fackförbund för dig som är anställd i privat sektor som är aktuellt.

Lämpliga fackförbund

Snittlöner säljare

Snittlön Telefonförsäljare m.fl.

  • Män 2019: 28800/mån
  • Kvinnor 2019: 26800/mån
  • Medel 2019: 27900/mån
Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Vid studier kostar medlemskapet enbart 100 kr för hela studietiden. Det ingår också inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad.