Fackförbund för marknadsassistent

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se fungerar för de allra flesta yrken & inkomstförsäkring ingår i medlemskapet. Unionen är det förbund som överlägset flest svenskar väljer när de skall gå med i facket. Kika in på deras hemsida och se om det är möjligt att bli medlem med ditt yrke.

Över 700 000 medlemmar

Inkomstförsäkring ingår

Även egenföretagare & chefer

Marknadsassistent

Marknadsassistenter kan arbeta på många olika nivåer, vissa kräver en akademisk utbildning inom till exempel kommunikation eller marknadsföring. Yrkesrollen är variationsrik, flexibel och man jobbar samtidigt på många uppgifter. Själva titeln täcker många olika typer av roller som alla har gemensamt att man jobbar med marknadsföring på företag eller organisationer. Allt från trycksaksproduktioner till att ha hand om kunddatabaser.

Lämpliga fackförbund

Snittlön marknadsassistent

Snittlön Marknads- och försäljningsassistenter

  • Män 2021: 36800/mån
  • Kvinnor 2021: 34900/mån
  • Medel 2021: 35500/mån
Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Vid studier kostar medlemskapet enbart 100 kr för hela studietiden. Det ingår också inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad.