Fackförbund för bilförsäljare

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

Som i alla säljande yrken är förståelse för kundens behov central, och jobbar man med fordon behövs också specifik kunskap inom branschen. Förutom ren försäljning av bilar till privatpersoner och företag, arbetar många med leasingförsäljning, biluthyrning eller omfattande finansieringsprogram för organisationer. Kunskaper inom försäkringsområdet, finansieringsområdet och serviceavtal är relevanta. Bilförsäljare är ofta anställda med rörliga delar i sin ersättning, var noga med hur dessa är utformade och hur pension och försäkring ser ut kopplat till din ersättning. Fackförbund för bilförsäljare kan vara flera olika inom privat sektor.

Lämpliga fackförbund

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad ingår i medlemskapet.

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare och har över 500 000 medlemmar. Funkar både om du jobbar inom offentlig och privat sektor. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.