Fackförbund för bilförsäljare

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se fungerar för de allra flesta yrken & inkomstförsäkring ingår i medlemskapet. Unionen är det förbund som överlägset flest svenskar väljer när de skall gå med i facket. Kika in på deras hemsida och se om det är möjligt att bli medlem med ditt yrke.

Över 700 000 medlemmar

Inkomstförsäkring ingår

Även egenföretagare & chefer

Som i alla säljande yrken är förståelse för kundens behov central, och jobbar man med fordon behövs också specifik kunskap inom branschen. Förutom ren försäljning av bilar till privatpersoner och företag, arbetar många med leasingförsäljning, biluthyrning eller omfattande finansieringsprogram för organisationer. Kunskaper inom försäkringsområdet, finansieringsområdet och serviceavtal är relevanta. Bilförsäljare är ofta anställda med rörliga delar i sin ersättning, var noga med hur dessa är utformade och hur pension och försäkring ser ut kopplat till din ersättning. Fackförbund för bilförsäljare kan vara flera olika inom privat sektor.

Lämpliga fackförbund

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Vid studier kostar medlemskapet enbart 100 kr för hela studietiden. Det ingår också inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad.