Fackförbund för låssmed

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se fungerar för de allra flesta yrken & inkomstförsäkring ingår i medlemskapet. Unionen är det förbund som överlägset flest svenskar väljer när de skall gå med i facket. Kika in på deras hemsida och se om det är möjligt att bli medlem med ditt yrke.

Över 700 000 medlemmar

Inkomstförsäkring ingår

Även egenföretagare & chefer

Låssmeden arbetar med både privatkunder och företag med allt från borttappade lägenhetsnycklar till säkerhetslösningar för stora företag. I arbetet gör man service, installation och reparationer. En del finmekaniskt arbete ingår, men mycket är idag mjukvarustyrt. Låssmeder arbetar inom privat sektor, ibland som egen företagare. Skiftarbete eller jourarbete är vanligt, så var noga med anställningsvillkor kring övertid eller obekväm arbetstid. Fackförbund för låssmeder är inom privat sektor och kan hjälpa dig med frågor kring övertid och jourtjänst.

Lämpliga fackförbund

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Vid studier kostar medlemskapet enbart 100 kr för hela studietiden. Det ingår också inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad.