Fackförbund för fastighetsvärd

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se fungerar för de allra flesta yrken & inkomstförsäkring ingår i medlemskapet. Unionen är det förbund som överlägset flest svenskar väljer när de skall gå med i facket. Kika in på deras hemsida och se om det är möjligt att bli medlem med ditt yrke.

Över 700 000 medlemmar

Inkomstförsäkring ingår

Även egenföretagare & chefer

Fastighetsvärden är anställd på ett fastighetsbolag eller på ett företag som säljer tjänsten till fastighetsägare, och då vanligtvis inom privata sektorn. Man kan också arbeta direkt för en kommun med kommunens egna fastigheter. Arbetet går ut på att kontakt med, och ge service till, hyresgäster. Hantera klagomål och frågor kring hyresavtal och fastigheten. Inspektioner, inflyttningar, utflyttningar, handha nycklar med mera är några av uppgifterna. Det är inte ovanligt med en viss grad av konflikt hantering och en del ekonomiskt ansvar. Fackförbund för fastighetsvärdar kan vara olika, beroende på om man arbetar i offentlig eller privat sektor.

Lämpliga fackförbund

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Vid studier kostar medlemskapet enbart 100 kr för hela studietiden. Det ingår också inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad.