Fackförbund för fastighetsvärd

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

Fastighetsvärden är anställd på ett fastighetsbolag eller på ett företag som säljer tjänsten till fastighetsägare, och då vanligtvis inom privata sektorn. Man kan också arbeta direkt för en kommun med kommunens egna fastigheter. Arbetet går ut på att kontakt med, och ge service till, hyresgäster. Hantera klagomål och frågor kring hyresavtal och fastigheten. Inspektioner, inflyttningar, utflyttningar, handha nycklar med mera är några av uppgifterna. Det är inte ovanligt med en viss grad av konflikt hantering och en del ekonomiskt ansvar. Fackförbund för fastighetsvärdar kan vara olika, beroende på om man arbetar i offentlig eller privat sektor.

Lämpliga fackförbund

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad ingår i medlemskapet.

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare och har över 500 000 medlemmar. Funkar både om du jobbar inom offentlig och privat sektor. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.