Fackförbund för anläggningsdykare

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se fungerar för de allra flesta yrken & inkomstförsäkring ingår i medlemskapet. Unionen är det förbund som överlägset flest svenskar väljer när de skall gå med i facket. Kika in på deras hemsida och se om det är möjligt att bli medlem med ditt yrke.

Över 700 000 medlemmar

Inkomstförsäkring ingår

Även egenföretagare & chefer

Artikelns innehåll - Klicka för att gå ner till önskad rubrik

Anläggningsdykare är en specialisering för anläggningsarbetare. Man är troligen anställd av ett dykeriföretag. Arbetet sker under vatten som vid bro och hamnbyggen. Dykaren kan jobba ner till 50 meters djup men ofta är det grundare vatten man arbetar i. Arbetsuppgifter förekommer även på land. Se även Anläggningsarbetare.

Lämpliga fackförbund

IF Metall
SEKO

Snittlön anläggningsdykare

Snittlön Anläggningsdykare

  • Män 2021: ../mån
  • Kvinnor 2021: ../mån
  • Medel 2021: ../mån
Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Vid studier kostar medlemskapet enbart 100 kr för hela studietiden. Det ingår också inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad.