Vill du jobba hemifrån?

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

Älskar du att hänga i din sköna soffa eller är du en student som pluggar mycket hemma i studentlägenheten? Då kanske du vill börja jobba hemifrån? Det är både smidigt och roligt. Du har dessutom möjlighet att arbeta hur mycket, eller lite du vill. Låter detta som något för dig? Fortsätt läs! 

Att jobba från sin mobil eller dator

Om du vill jobba från din balkong eller ditt hemtrevliga matbord, så finns det flera företag som erbjuder jobb där du kan arbeta från din mobil eller dator. Ett exempel på ett sådant jobb är att svara på enkäter eller marknadsundersökningar. Det är otroligt enkelt och för vardera enkät som man besvarar, tjänar man en extra slant. Detta är perfekt för dig som går på gymnasiet eller pluggar på universitetsnivå och som känner att CSN-bidraget inte alltid räcker till. Det enda du behöver för att utföra denna typ av jobb är en fungerande internetuppkoppling till din mobil eller dator, sen är det bara att börja!

Fördelar med att jobba hemifrån

Varför vill man arbeta från sin egen lägenhet? Jo, för det finns massvis av fördelar med att jobba hemifrån! Först och främst kan man själv välja när man ska gå upp på morgonen. Om du vill ta en härlig och lång sovmorgon, så kan du det. Är du istället en morgonmänniska, ställ väckarklockan och ha en produktiv morgon. Många gånger kan man även välja hur många enkäter man vill besvara, så om du inte har lust att svara på enkäter en dag, behöver du inte heller göra det. Utan då kan du göra det dagen därpå eller när du har tid för det. 

För att jobba med enkätundersökningar, måste du ha fyllt 15 år, vilket betyder att du som ung kan jobba hemifrån också! Men glömt inte att det är viktigt att prioritera dina studier. Det är trots allt oerhört viktigt för din framtid. Oavsett om du är ung eller om du bara har tid över för att svara på enkäter, så kan man kort sagt säga att detta jobb passar för alla åldrar. Är detta ett jobb i din smak? Se till att ditt CV är uppdaterat och att ditt personliga brev är attraktivt, sedan är det bara att söka in. Om du vill se fler lediga jobb, läs vidare på StudentJob! Stort lycka till!

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad ingår i medlemskapet.

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare och har över 500 000 medlemmar. Funkar både om du jobbar inom offentlig och privat sektor. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.