Fackförbund för konferensvärd

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se fungerar för de allra flesta yrken & inkomstförsäkring ingår i medlemskapet. Unionen är det förbund som överlägset flest svenskar väljer när de skall gå med i facket. Kika in på deras hemsida och se om det är möjligt att bli medlem med ditt yrke.

Över 700 000 medlemmar

Inkomstförsäkring ingår

Även egenföretagare & chefer

En konferensvärd arbetar hos större företag eller organisationer som tillhandahåller konferenslokaler. Det kan vara hotell eller konferensanläggningar. Uppgiften är att ge service till de som bokat lokalen. Det kan gälla teknisk utrustning, luncher och information om lokalerna. Arbetstiderna är ofta dagtid men kan variera. Gymnasieutbildning inom handels och administrationsprogrammet är bra och ofta ges intern utbildning av arbetsgivaren. Se även receptionist.

Lämpliga fackförbund

Vision
Hotell- och Restauranfacket

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Vid studier kostar medlemskapet enbart 100 kr för hela studietiden. Det ingår också inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad.