Fackförbund för entreprenör

Hitta rätt fackförbund till ditt yrke

A-kassa & inkomstförsäkring

Försäkringar som ingår

Förmåner & rabatter

Hur länge måste man vara medlem

Unionens fackförbund

Sveriges största fackförbund Unionen.se har ca 690 000 medlemmar och fungerar för tjänstemän, egenföretagare & chefer. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för tjänstemän, egenföretagare & chefer

Kommunal

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare, både inom offentlig- och privat sektor. Över 500 000 medlemmar. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Passar för arbetare både inom offentlig och privat sektor

En entreprenör kan arbeta med utveckling av tjänster eller produkter inom många olika områden. Det kan handla om att verkställa en idé att bli en produkt eller tjänst eller också skapa ett företag som verkställer. Man kan vara anställd av ett privat företag eller vara egen företagare. Ordet entreprenör betyder driftig och företagsam. Nytänkande och uppfinningsrikedom är egenskaper som en entreprenör måste ha. Att agera coach för andra kan också vara en uppgift. Utbildningsmöjligheterna variera men det finns ett antal områden som kan vara bra att ha kunskap om till exempel, ekonomi, marknadsföring och affärsutveckling gärna på gymnasie- eller högskolenivå.

Lämpliga fackförbund

Foto av författare
Andreas är skribent och står för det redaktionella innehållet på Gåmedifacket.nu. Andreas har har flera års erfarenhet av ekonomi och djup förståelse inom fackliga frågor.

Gå inte oförsäkrad...

Unionen.se är Sveriges största fackförbund med över 700 000 medlemmar. Unionens fackförbund passar dig som arbetar som tjänsteman, egenföretagare, chef eller studerande. Inkomstförsäkring upp till 60 000 kr per månad ingår i medlemskapet.

Kommunal.se är fackförbundet för alla arbetare och har över 500 000 medlemmar. Funkar både om du jobbar inom offentlig och privat sektor. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.